Продуктът беше успешно добавен

6MP двойнa въртяща на 360 градуса WiFi камера

0.5 кг
238 лв. Единица 1 кг
Наличност: Изчерпан
119.00 лв.

Description

Камера с фиксирана точка с обектив 3,6 мм: Панорамно гледане
6MM обектив PTZ камера: Вижте далечно разстояние и повече подробности

6MP HD висока разделителна способност

Pan Tilt Rotate Control в приложението
Благодарение на хоризонталните 355° и вертикалните 90°, можете да управлявате дистанционно камерата, за да видите всеки ъгъл чрез мобилния си телефон.

Откриване и предупреждение за движение с два екрана
Два видео екрана се показват в приложението, постигат синхронно наблюдение.
Когато някой влезе в зоната за наблюдение, камерата автоматично ще изпраща предупреждения по имейл или известия на вашия телефон навреме.

Възпроизвеждане на два екрана
За да постигнете наистина гледане в реално време и на двата екрана, можете да завъртите PTZ камерата с 12 мм обектив, която ще се премести в определената позиция.

Гласова аларма + светлинна аларма Двойно предупреждение
След като бъде открит нарушител, прожекторът и сирената на камерата ще бъдат задействани или активирани ръчно, за да предупредят бъдещия престъпник. Спрете престъплението, преди да се е случило и предупредителното съобщение ще бъде изпратено до вашия мобилен телефон.
(Червената синя светлина може да се изключи в мобилно приложение)

Двупосочен аудио разговор
Тази WiFi камера с вграден подобрен микрофон и високоговорител, можете да говорите със семейството си по всяко време или да предупреждавате натрапници, никога да не пропускате важна част от семейния живот.

Интелигентни двойни светлинни режими
Вградени 12PCS бял LED и 9PCS IR LED, можете да изберете цветно нощно виждане или инфрачервено черно-бяло нощно виждане.

Интелигентно откриване на зона 
Можете да зададете зоната или кръстосаната линия за зона за откриване, това ви дава интелигентно предупреждение само когато някой задейства алармата в тази зона, това ви помага да филтрирате грешната информация за алармата.

Гъвкави опции за съхранение
Локалното съхранение на TF карта и приятелската облачна услуга могат да съхраняват защитените данни, дори ако камерата е повредена или открадната, можете да влезете в приложението за телефон, за да проверите незабавно вашите кадри.

IP66 Водоустойчивa/Прахоустойчивa
Корпусът на камерата е изработен от висококачествена ABS пластмаса, която е водоустойчива, устойчива на слънце и прах. Подходящa е за всяка среда.

Поддръжка на множество потребители и устройства
Поддържа преглед и възпроизвеждане на много потребителски устройства по всяко време и навсякъде едновременно. Можете да споделите камерата си със семейството или приятелите си. След споделяне те ще имат достъп до една и съща камера едновременно, за да можете да се насладите на страхотните моменти заедно.

AP Hotspot и метод на множество връзки
 WiFi горещата точка в режим AP ви позволява да не се налага да се катерите нависоко, за да вземете картата или кабела за връзка.

ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ТЕЛЕФОН -  ICSEE / XMEYE

Модел: КАМЕРА С ДВА ОБЕКТИВА, 6MP, 8X ПРИБЛИЖАВАНЕ